Skip to main content

Onze Keuken

Sharing is caring & grilling is chilling

Amerika?

Amerika ?

In het hartje van Nieuwpoort 

Chef en zaakvoerder Jeffrey Devooght waagde de sprong om een toegankelijk concept op te stellen dat het beste van twee werelden bij elkaar brengt: Amerikaanse keuken en foodsharing. Hij greep de kans om verder te denken dan hamburgers en frieten alleen en ging daarvoor op culinair onderzoek in "Nola" (New Orleans;Louisiana) Amerika voor een snelcursus van alles dat puur Amerikaans is.

Voor minder ging Jeffrey niet; hij onderging een eigen uitgestippelde 10-weekse stage bij onder andere Cochon (Butcher store/restaurant), Herbsaint (French classic· restaurant), Pêche Seafood grill, ... etc. Wat een mooie diversiteit met zich meebrengt. Zijn vergaarde kennis bracht hij dan ook met zich mee en stak het integraal in Sjefs. 

Veggie

De unieke aanpak straalt meteen bij het binnenkomen. Hîj koos voor een industriële look en een warme aankleding met als centraal element het kleur oranje. Zoals hij zelf zegt: "Het is mijn eigen rode draad, een oranje draad dus."

De Amerikaanse gastvrijheid mag hier ook niet ontbreken, je voelt je meteen welkom en er heerst een ongedwongen sfeer, mede door de aangebrachte emaille plakkaten en de aangename geur van een grill; het voelt even alsof je in het midden van New Orleans bent. 

 

Grill

Sharing is Caring is een uitspraak die ze bij Sjefs heel letterlijk nemen. Je kan er kiezen tussen heel wat verschillende Street- en fingerfood gerechten die de chef met precisie voor u samenstelt. Je laat je verrassen door de Sjefs menu's of je stelt je eigen menu samen; die je deelt met elkaar. Als het ware een unieke ervaring waarbij je keer op keer verrast wordt. Het is een tegendraadse aanpak die werkt; je krijgt geen klassieke mosselen, de tafels zijn niet klassiek ingedekt maar in de plaats daarvan krijg je een onvergetelijke ervaring en heerlijke Amerikaanse keuken met een Belgische twist. 

Als U vragen hebt over onze keuken, contacteer ons hier.

Vaak gestelde vragen

Rolstoelvriendelijk?

Iedereen is welkom ! Voor mensen in een rolstoel is er een schuine rand aangelegd, zijn de deuren verbreed en is er een ruim toilet voorzien.

Wat als we met een grote groep zijn, vormt dat geen probleem?

Natuurlijk niet, hoe meer zielen hoe meer vreugd, wat wij wel willen vragen bij groepen groter dan 6 is om telefonisch contact op te nemen met ons op volgend nummer : 058596243

Wij helpen U graag verder.

Help, een voedselallergie !

Geen probleem, U verwittigt ons en onze chef zorgt een smakelijke oplossing.